Σχετικά με εμάς

χειρουργος ουρολογος Αθηνα Μπελημπασάκης Ιωάννης

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε τις πιο σύγχρονες διαγνωστικές και θεραπευτικές τεχνικές σε όλο το φάσμα των ουρολογικών παθήσεων, συμπεριλαμβανομένων των παθήσεων των νεφρών, των ουρητήρων, της ουροδόχου κύστεως, του προστάτη στον άνδρα και των γεννητικών οργάνων.

Ο υπέυθυνος ιατρός είναι ο Ιωάννης Μπελημπασάκης, Χειρουργός Ουρολόγος Ανδρολόγος είναι Διευθυντής Ουρολόγος στο Medifirst Αλίμου, του Ομίλου Interamerican. Επίσης, είναι Επιμελητής της Ουρολογικής Κλινικής της Αθηναικής Κλινικής και Επιστημονικος Συνεργάτης στο Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού. 

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Leicester, της Μεγ. Βρετανίας. Εν συνεχεία εκπαιδέυθηκε για 4 χρόνια στη Χειρουργική και ολοκληρώνοντας τη Βασική Χειρουργική Ειδίκευσή του στα Πανεπιστημιακά νοσοκομεία των East Midlands συνέχισε την ειδίκευση του στην Ουρολογία στο Leicester και μετέπειτα στην Ελλάδα. Εξειδικέυθηκε το 2010 στην Ανδρολογία και την Επανορθωτική Ουρολογία στο University College Hospitals London και έπειτα στις παθήσεις της ουρήθρας στο Arezzo της Ιταλίας, δίπλα στο Professor Barbagli. Διετέλεσε Επίτιμος Λέκτορας Ανατομίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Leicester και ολοκλήρωσε την μεταπτυχιακή εκπαίδευση του στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με την απονομή του τιτλου Master στην Ελάχιστα Επεμβατική και Ρομποτική Χειρουργική. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στις παθήσεις της ουρήθρας και έχει δημοσιέυσει εργασίες τόσο σε διεθνή όσο και σε ελληνικά ιατρικά περιοδικά. 

Συνεργάζεται στενά με ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων όπως Ακτινολόγους, Ογκολόγους, Παθολογοανατόμους και Παθολόγους έτσι ώστε ο ασθενής να έχει την καλύτερη δυνατή θεραπευτική προσέγγιση και όλοι οι ασθενείς να έχουν ταχεία πρόσβαση σε εξειδικευμένες χειρουργικές επεμβάσεις, όπως η  χειρουργική επέμβαση με λέιζερ του προστάτη.

 

Τα γραφεία μας βρίσκονται στην Λ.Κηφισίας 99, Αθήνα. Για να κλείσετε ένα ραντεβού επισκεφθείτε την σελίδα επικοινωνίας.

Βρείτε μας και στο Facebok www.facebook.com/Athensandrology.gr